miércoles, enero 17, 2007

Carta de despedida.. Sniff!

"Algo está cambiano..."

"Lo siento en el agua"

"Lo siento en la tierra"

"Lo huelo en el aire"


iee tu!!!....en unes hores tot cambiarà a la meua vida. Deixe enrera una burrada de coses en spain i molts asumptes pendents.. per a pasar casi un any en les ameriques, que segur que em cambia per a bé i em fa madurar.. U_U´ ..¬_¬ que pasa?! Ara estic inquiet i m´emocione facilment i no crec que siga la regla...i la veritat es que em dona molta llastima anarmen ara per mil motius i per lo que puga pasar en la meua absència.

Pero.. aquest ha segut un any molt xungo psicologicament per a mi, alguns ho sabeu més que altres i crec que aquest viatge em vindrà molt bé per això no crec q siga un acte de valentía pirar tan lluny si no una limpieza interior XD, serà com un formateig pa eliminar virus malignes.

Pero si algo trobaré a faltar.. sniff... sou tots vosaltres!!! La family... els amics d´Algemesí... Anemaararlamusica... els meus erasmitos... els coleges de belles arts... els Maniakmonkis´.. els contactosss. En definitiva tots ixos personatges que formen part de la meua historia i que tant estime... que bonico! i..que dures son les despedides, mai m´acostumbraré a elles!

En fins... gentola meua.. us dessitge que vaja genial el 2007.. no lloreis que me voy a casar con ella.. MOLTES GRACIES PER TOT!! I.... TORNARÉ! (esperem que sencer).

un abraç molt fort!!!!!!!!..

jordi.

No hay comentarios: